Kollegas övergrepp

Utsatt av kollega

En ny kollega började på mitt jobb inom kyrkan. Jag hade aldrig träffat eller sett honom förr. Jag kände från början att jag inte alls ville jobba med honom. Men blev tvungen. En dag började han berätta om sitt kön för mig när vi arbetade själva, hur den ser ut och att han är lite deformerad i nedre regionen. Jag fick sådan fruktansvärd avsky. Under flertalet gånger är han så nära mig, och tar på mig, på axlar och rygg och smeker mig. Inför mina kollegor. Han kramar mig fast jag aldrig nånsin gett tillåtelse till det. Ingen ser nåt!!! Jag mår så dåligt. Han frågar flertalet gånger om jag vill komma hem till honom. Eller om jag känner någon tjejkompis som är singel.
Sista gången innan jag gick hem och grät smekte han mig så enorm på axeln och armen så han nuddar mina bröst. Det svartnade för ögonen och jag minns inte vägen därifrån.
Sedan gick jag till min chef.
Efter 3,5 år mår jag fortfarande jättedåligt över detta.