Utnyttjande/övergrepp på underårig

Våldtagen av konfirmandpräst

För många år sedan när jag var 14 år var jag tillsammans med min konfirmandgrupp på konfirmandläger i norra Sverige. Vi bodde ca 5 st i varje rum. Sista natten kom ungdomsprästen och kröp ner i min säng höll för min mun och viskade att jag måste vara alldeles tyst för jag ville väl inte att mina kamrater skulle få veta vad jag lockat honom till. Blev fullständigt livrädd och paralyserad, han fullbordade en våldtäkt och tog min oskuld. De andra flickorna vaknade men de vågade inte säga ett knyst. När han gått var jag fullständigt förkrossad och de försökte trösta mig och ville att vi skulle berätta för någon vuxen men jag skämdes så, han hade ju sagt att det var mitt fel. Har försökt förtränga denna händelse genom hela livet men den finns där…..