Kränkande kommentarer/sexuella anspelningar, Sexualisering av person

Kommentarer om mina bröst

Har ofta och vid många tillfällen fått kommentarer om min ålder och mitt utseende. Har haft ideella och förtroendevalda som har sagt saker som: ”din man måste gilla att komma hem o ta på dig”, ”Oj men vad ung du är, kan du verkligen göra det där” (samtidigt som yngre manliga kollegor inte behandlats på det viset, trots att de jobbat betydligt kortare), fått många kommentarer om mina bröst och manliga kollegor o ideella som varit alldeles för ”kramiga”. Inget har gått att gå till chefen med, eftersom han varit den jobbigaste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s