Diskriminering/fördelar för män, Förtroendevaldas övergrepp, Skyddande av förövare, förövaren får sympati

Kyrkopolitisk karriärist misshandlar och våldtar

En känd kommunpolitiker med ambitionen att göra politiken till sin karriärplattform har misshandlat sin sambo många gånger och även våldtagit henne, till och med när hon var gravid. Han porrsurfar mycket och har gravt kvinnoförnedrande attityd i hemmet samtidigt som han utåt ”värnar de små och utsatta”, ger sken av att vara feminist m.m. Nu upptäckte jag att han även blivit kyrkopolitiskt aktiv, googlade hans namn och inser att han som slagit och våldtagit sin gravida sambo, som tittar på extremt våldsam porr, numera har MYCKET hög position på stiftsnivå och har även engagemang i Kyrkomötet. Jag har vid det här laget tappat förtroendet för politiker.