Överordnads maktutövning/övergrepp, Sexualisering av person

Kramen som blev skinkmassage

När jag kom tillbaka till jobbet efter föräldraledighet mötte jag mina kollegor med glädje. Jag frågade om jag fick krama om kollegorna och sa ”Vad kul att se dig!” för så kände jag. Men glömmer aldrig när jag mötte kyrkogårdschefen. Han kom in i huset där jag var och efter honom in kom 6-7 stycken män jag inte kände. De skulle ha ett byggmöte eftersom församlingsgården höll på renoveras.  Gjorde precis som med de övriga jag hälsat på frågade om jag fick krama honom och det sa han ja på. Jag stod med ryggen mot männen jag inte kände. Mitt i kramen tar han ett rejält tag om varje skinka, masserar dem och trycker mig mot sig och skrattar… Det kändes som jag ville sjunka genom golvet, så billig jag kände mig. Jag tänkte att jag får skylla mig själv eftersom jag frågade om jag fick krama honom. Men jag bad inte om att bli tafsad på inför en grupp män jag inte kände…