Överordnads maktutövning/övergrepp, Sexualisering av person, Utnyttjande/övergrepp på underårig

Tafsande berusad kyrkoherde

När jag var 17 år så var jag på en väns studentmottagning. Vi var mest ungdomar där, men även vuxna vänner till familjen. Bland annat den dåvarande kyrkoherden i xxx församling som jag då kände till främst genom mitt arbete som konfirmandledare i församlingen. När jag skulle passera honom i en dörröppning så stannade jag till för att hälsa. Han greppade då tag om min rumpa, klämde till och sluddrade fram något opassande. Jag blev helt chockad. Alla har alltid talat så gott om honom, men för mig har han sen dess endast varit en äcklig fyllgubbe. När jag pratat med andra om detta så har de sagt att han har alkoholproblem. Som att det är en ursäkt för att tafsa på en 40 år yngre tonårstjej som råkar passera honom på en fest.