Sexualisering av person, Utnyttjande/övergrepp på underårig

Jag gick aldrig mer tillbaka till kyrkan

Det var mitt andra år som ungdomsledare när jag satt i en minibuss på väg hem från Nattkamp tillsammans med ungdomsledare och anställda i min församling. Jag satt längst bak tillsammans med en kille som jag hade haft en kort relation med några månader tidigare. Allting var fine mellan oss trots det, vi var bra vänner igen. Tills detta. Från att jag vilar mitt huvud på hans axel så är hans hand innanför mina trosor och hans fingrar inne i mig, och jag drar bort hans hand, flera flera gånger, tills jag ger upp, eftersom att han stoppar in sin hand igen och igen och igen. Det gör ont, och jag vågar inte säga någonting eftersom att vi sitter längst bak i en buss. Jag gick aldrig mer tillbaka till kyrkan efter detta och ungdomsverksamheten, min trygga punkt under högstadieperioden, förlorade jag på grund av honom.