Diskriminering/fördelar för män, Förminskande, förlöjligande, Sexualisering av person, Varde ljus

Bitter eftersmak

Jag är präst i svenska kyrkan.
Jag var på en konferens där det var förbönsgudstjänst på kvällen. Min man och jag hade en ganska tuff period och jag gick till ett par för att få förbön. När jag berättade frågade mannen mig om det också var så att vi hade problem med intimiteten just då när vi bråkade så mycket. Ja det påverkades såklart. Varpå han i förbönen säger att det är viktigt med det intima och att det tillhör en relation och att ofta är det extra jobbigt för mannen. Hela upplägget på det han sa gick ut på att jag skulle ha sex med min man för att det var där skon klämde och min känsla när jag satt där var att jag borde ligga med honom för hans skull och äktenskapet, vad jag kände frågades inte efter. Hela tiden satt kvinnan, hans fru, och höll mig i handen. Jag gick därifrån med en bitter eftersmak.