Varde ljus

Intervjuperson sökes i Halmstad m omnejd

Hej!

Jag hoppas på er hjälp med att hitta intervjuperson som kan prata om #metoo/#vardeljus både generellt och personligt. Det är ok att vara anonym, men personen bör finnas i Halmstads närhet så att intervjun kan ske IRL, inte via telefon eller mejl.

Bland mina arbetsuppgifter finns redaktörskapet för församlingens magasin ”mera!” som startade 2017 och kom ut i tre nummer under året. Magasinet är inget traditionellt församlingsblad, det har ett annat fokus och lite annan målgrupp. (https://issuu.com/halmstadsforsamling/docs/mera_nr_3_2017)

Jag har nu börjat arbetet med vårens nummer, utgivning i mars, med temanamnet ”…och sedan?” Bland det jag vill ta upp är vad som händer efter #metoo/#vardeljus, hur individen går vidare (går det att glömma? går det att förlåta? hur påverkar det hen som person? etc) och de förändringar som kampanjen kan leda till i samhälle/organisationer/företag. Jag är tacksam för all hjälp jag kan få, och hoppas på snabbt svar!

 

Med vänlig hälsning

 

Mona Davidsson

Kommunikatör/pressekreterare

Halmstads församling

Box 261, 301 07 Halmstad

035-282 20 17 direkt, 035-282 20 00 vxl

 

mona.davidsson@svenskakyrkan.se